top of page

HOE WERKEN WIJ?

Een selectie van onze dagelijkse activiteiten.

Mitsubishi Onderdelen.nl - Eric de Kort BV

EIGEN WERKPLAATS

Alle onderdelen worden gedemonteerd door onze technische afdeling, de kwaliteit wordt gecontroleerd en mogelijk gerepareerd of opgeknapt. Al onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring met het merk Mitsubishi.

EIGEN OPHAALDIENST

Als erkend RDW - centrum beschikken wij over eigen transportmiddelen voor het ophalen van alle schadewagens en onderdelen in heel Europa. Wij verwerken alle documenten volgens wettelijke regels van het land waar wij het voertuig ophalen.

OFFICIËLE GARANTIE

U hebt standaard (minimaal) 3 maanden garantie op onze onderdelen. Niet goed? Wij zoeken een passende oplossing voor u.

 

Zie onze algemene voorwaarden.

SPECIALIST IN PHEV

MITSUBISHI is een pionier op het gebied van "Plug-in hybrides". ook wij hebben vanaf dag 1 de techniek ons eigen gemaakt. Wij hebben alle onderdelen van de Mitsubishi PHEV modellen in voorraad. Zorgvuldig geselecteerd en bewaard.

MILIEU BEWUST

Wij zijn van mening dat een gezond milieu belangrijk is. Bij ons geen gazons gevuld met half gedemonteerde voertuigen. Een voertuig dat is gekocht, wordt gedemonteerd, gedemonteerd en correct verwerkt.

SPECIALIST MITSUBISHI ELEKTRONICA

Mitsubishi Onderdelen.nl voor alle elektronica van uw Mitsubishi. Wij weten als geen ander welk probleem uw Mitsubishi kan hebben. Uw ECU is defect? Computerproblemen met uw ETACS ? Is uw Wikkelveer van de Airbag defect? Het contact werkt niet meer? We hebben altijd de juiste oplossing voor u.

bottom of page